PC

Infinity Ward se izgleda sprema da otkrije novu Call of Duty igru

Znamo svi da su reklamne kampanje za promociju novih video igara dosta dug proces i da uključuju gomilu sitnih hintova i teasera.

Među onima koji pristupaju takvoj praksi se pridružio i studio Infinity Ward, čiji developeri već nedeljama unazad obasipaju svoje Twitter naloge kriptičnim objavama na osnovu kojih možemo zaključiti da nam se sprema novi Call of Duty.

Te objave uključuju demone i lobanje, što na neki način i potvrđuje da će baš ovaj studio raditi na najnovijem izdanju u serijalu za 2019. godinu.

Ono što na osnovu tvitova ne možemo otkriti(barem za sada) je o kojoj će igri biti reč. Možda se radi o Ghosts 2, pa otuda takve objave, a možda se radi i o četvrtom nastavku Modern Warfare ili pak o remasteru drugog dela, koji svi željno iščekujemo. Sve ove igre su moguće, jer je Infinity Ward radio na prethodnim naslovima.

Koju vi igru očekujete?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top