PC

Khajiiti, Elsweyr i zmajevi su glavna tema nove TESO ekspanzije

Bethesda je danas na veoma zanimljiv način tizovala fanove Elder Scrolls sveta sa novom ekspanzijom za njihov MMO naslov The Elder Scrolls Online.

Naime, fanovi su satima preko Twitch strima kliktali na sliku Dragonstonea, što je rezultiralo sporadičnim svetlucavim efektima, da bi na kraju, posle sati i sati klikatanja, oni najuporniji bili nagrađeni kratkim isečkom iz novog trejlera koji možete videti ispod.

Ovo će biti treća punokrvna ekspanzija za igru, nakon Morrowind (2017) i Summerset (2018), i kako stvari stoje, vodi nas u oblast Elsweyr, domovinu čuvenih “mačkoljudi” iz Elder Scrolls sveta, koje znamo kao Khajiit rasu.

I sam trejler očigledno za glavnog protagonistu ima upravo jednog Khajiita, ali pored njih će tema izgleda biti i zmajevi, što nam je pored Dragonstonea koji je korišćen kao element promocije, govori i poruka na kraju svega – Sezona zmajeva se približava (The Season of the Dragon approaches).

Puno otkrivanje trejlera nas očekuje 15. januara od 11. uveče po našem vremenu, na zvaničnom Bethesda Twitch kanalu, a do tada nam ostaje samo da nagađamo kako će trejler izgledati na osnovu ovo malo što smo videli.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top