PlayStation 4

Koji nam sve avioni stižu u Ace Combat 7

Sedmi nastavak legendarne futurisičke simulacije avionskih borbi nam stiže sutra na konzole, kada ulećemo u sukob između Osean federacije i kraljevstva Erusea.

Naravno, ono što je glavno za Ace Combat jesu sjajne borbe aviona, sa tipovima aviona koji svoje korene vuku iz stvarnog života, sa preko 30 modela borbenih aviona, koje ćemo moći da koristimo ili protiv kojih ćemo se boriti.

Tu su takvi legendarni modeli kao što su Thunderbolt II, avion poznat po svojoj ulozi u vazdušnoj podršci kopnenim trupama.

Zatim japanski F-2A, pravljen po uzoru na F16, a koji se najbolje pokazuje u borbama iznad mora.

Tu je i Super Tomcat, izuzetno brzi lovac sa dugometražnim anti-vazduh projektilima koje sprečavaju protivničke avione da uopšte postanu pretnja.

F-15C Eagle zbog svoje brzine i otpornosti na sve vremenske uslove odličan presretač protivničkih aviona, baš kao i njegova varijacija F-15J.

Ako idete u napad na zemljani cilj, ali očekujete i presretače, tu je odlični F-15E Strike Eagle, bombarder koji ume odlično i da uzvrati neprijateljskim avionima.

Ako je vašoj teškoj avijaciji potrebna laka podrša da leti pored vas, tu su lagani i ultrabrzi F-16C Fighting Falcon, koji štite vaše bokove i skidaju vam smetnje sa repa.

F/A-18F Super Hornet je jedan od najsvestranijih aviona koje ćete naći na američkim nosačima, odličan je i u avionskoj borbi i u gađanju ciljeva na zemlji, a najbolje se snalazi kada leti srednjim brzinama.

F-22A Raptor je nezaustavljiva nevidljiva zverka, brz i sa stealth tehnologijom, stvara strah neprijateljima na samu pomisao da se nalazi tu negde okolo.

YF-23 Black Widow II je jedan od najačih taktičkih boraca, čija brzina i nevidljivost ga čine najboljim za preventivne udare i presretanja nepriatelja pre nego što i budu stigli da oni udare na vas.

Ovo su samo neki od avina koji nam “sleću” u Ace Combat 7, su su još i takve legendarne letelice kao što su Mirage 2000-5, Rafale M, TyphoonMiG-29A Fulcrum, Su-30M2 Flanker-F2, i mnoge, mnoge druge.

Koji vama najbolje leži?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top