PC

Kompozitor muzike za Skyrim dozvolio moderima da besplatno koriste njegov novi album za svoje projekte

Budimo iskreni, voleli ili mrzeli Skyrim, nema onoga ko se ne naježi kada čuje tu legendarnu muzičku temu igre, koja je i dan danas jedna od najprepoznatljivijih kompozicija u industriji video-igara.

Iza nje stoji Džeremi Soul (Jeremy Soule), čovek koji je zadužen za muziku u svim Elder Scrolls igrama u ovom veku, ali i za takve hit igre kao što su Icewind Dale, KotoR, Company of Heroes, Dawn of War, i mnoge, mnoge druge.

Ovaj talentovani čovek je  rešio da obraduje sve njegove ljubitelje i mnoge druge entuzijaste, dajući potpunu slobodu svima koji žele da koriste muziku sa njegovog novog albuma za svoje modding projekte – potpuno besplatno, samo uz želju da bude potpisan/naznačen kao autor muzike, ukoliko je moguće.

Album se zove The Northerner Diaries, i jedva čekamo da ga preslušamo, ali i probamo neke modove koji će koristiti ove komade, a Džeremiju skidamo kapu na velikodušnosti i želimo mu da nam njegov talenat donese još nezaboravnih numera.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top