PC

Novi trejler za Metro Exodus nam otkriva više detalja priče

Izlazak nove igre u Metro serijalu nam je sve bliži, za nešto više od mesec dana, tačnije 22. februara, imaćemo prilike da ponovo zaronimo u mračni svet postnuklearne Rusije, ali ovoga puta – na njenoj površini.

Izašao je najnoviji trejler za igru, koji nas bliže upoznaje sa glavnom protagonistkinjom i njenim težnjama, ali vidimo i brojne scene akcije i nekoliko čini nam se ključnih karaktera i grupacija koji će činiti svet i priču igre.

Devojka se zove Ana, ona je žena našeg dragog Artjoma i predstavlja najboljeg snajpera reda Spartanaca. Ona i drugi će biti deo Aurora posade koja je krenula na epsko jednogodišnje putovanje od ruina Moskve, ka nepoznatom.

Uživajte u trejleru, a nama sa svakim novim kadrom iz igre uzbuđenje i želja da sedenom da je igramo samo nastavlja da raste.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top