PC

Pillars of Eternity II i zvanično dobija potezni sistem borbe

Krajem prošle godine nekoliko igrača je na Redditu prijavilo da je primetilo nešto čudno nakon tadašnjeg poslednječ patcha koji je stigao za odlični RPG Pillars of Eternity 2.

Naime, on je primetio elemente potezne borbe i  čini se da je ona tada greškom slučajno “izletela” pre vremena, jer nam sada stiže i zvanično, kao deo novog besplatnog dodatka koji izlazi 24. januara.

Ovo su zaista sjajne vest za sve ljubitelje potezne RPG borbe, ali i generalno Pillars of Eternity jer daju potpuno nov način igranja igre i uživanaj u istoj, jer potezna borba suštinski menja način igranja i iskustvo borbe.

U video koji vidite ispod, Džoš Sojer nam priča o detaljima vezanim za turn-based mod, i naglašava da 24. dolazi beta verzija istog i da im je jako važno da im igrači pošalju povratne informacije kako bi znali šta je dobro, a šta nije, da li postoje neki baš veliki problemi, bagovi, loš balans sa novim stilom igranja, i drugo.

Nema šta, taman ćemo opet da sednemo da odigramo celu ugru još jednom u poteznom sistemu borbe.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top