PC

Povodom Diablo godišnjice, The Darkening of Tristram se vraća u Diablo III

Diablo, legendarni akcioni RPG koji je definisao žanr hack and slash igara, svoju premijeru je doživeo 31. decembra 1996. godine.

Tim povodom, Blizzard poslednjih nekoliko godina igračima u ovo vreme daje mogućnost da odigraju specijalni The Darkening of Tristram nivo, pa će tako biti i sada.

U pitanju je “retro” nivo unutar Diablo 3, koji je prošao kroz pikselizovani filter kako bi stvorio utisak starinske 2D bitmap grafike, iako je u osnovi to isti Dibalo. Ukoliko ste već ranije igrali ovaj nivo, znate sa čime možete da se susretnete, tu je par zanimljivih novih lokacija i boss bori, a svakako je najzanimljivija borba sa originalnim Bučerom iz prvog dela, od kog nas je hvatala jeza kada smo bili klinci 90-ih.

Nivo je dostupan do 31. januara i donosi i neke nagrade, poput malog Butcher ljubimca unutar D3, i još po koji specijalni predmet.

Nama ostaje samo da se nadamo da će 2019. godina konačno biti “godina Diabla” i da će ti silni neobjavljeni Diablo projekti koje je Blizzard potvrdio biti nešto verno originalnoj igri i onome zbog čega su ljudi i zavoleli Diablo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top