PC

Premijerno prikazan gejmplej za Mortal Kombat 11

Nakon malo tizovanja i predstavljanja naslovnice, konačno je došao red na to da vidimo kakav će gejmplej imati najnovija igra u Mortal Kombat serijalu.

Sa velikim stilom i kroz niz trejlera imamo prilike da vidimo dosta osveženi gejmplej u Mortal Kombat 11, sa par interesantnih novina, ali su prepoznatljive brutalnosti očuvane, pa obožavatelji tog elementa u serijalu sada mogu da odahnu.

U trejleru vidimo Raidena, Sub-Zero, Baraka i Scorpiona sa izuzetno brutalnim fatality potezima od kojih smo poželeli da odmah uskočimo i da zaigramo po koju partiju.

Developeri nisu pružili samo jedan trejler, već više njih, od kojih nas jedan upoznaje sa pričom, koja se izgleda direktno nastavlja gde je stala ona iz Mortal Kombat X i koja će po svemu sudeći biti dosta mračna. Što se tiče drugih novina, igra će imati dosta veliku ponudu predmeta za kastomizaciju boraca, a tu će biti i, sada, neizostavni plesovi, intro potezi i ostalo.

Mortal Kombat 11 stiže 23. aprila.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top