PC

PvP survival mod u Fallout 76 stiže u martu

Krajem prošle godine je od kompanije Bethesda stigla objava da će Fallout 76 uskoro postati bogatiji za zasebni PvP survival mod koji bi otklonio probleme koji trenutno iritiraju igrače.

Tada nije bilo mnogo detalja poznato o tome šta možemo očekivati, ali iz kompanije stiže izjava da će ovaj PvP mod doći na beta testiranje u martu. Uz to je otkriveno i šta možemo očekivati u toj “survival” zoni.

Pročitajte još: Bethesda opovrgla glasine o tome da Fallout 76 postaje free2play

Survival mod će biti isti kao i Adventure, koji je sada dostupan, s tim što će u njemu biti moguće napasti igrače “na prvu ruku”, dakle nema one zaštite koja je trenutno prisutna.

Ostatak gejmpleja ostaje u suštini isti, sa bitnom napomenom da se sva potrošnja opreme i municije u jednom od modova prenosi i na drugi.

Nadamo se da će ovo barem malo poboljšati Fallout 76, mada je izlazak iz trenutne poziciji i Bethesda mora znatno više da se potrudi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top