PC

Re-Legion, sajberpank strategija, izlazi za par dana!

U ova sušna vremena za ljubitelje strategija u realnom vremenu (RTS), kada i posle devet godina i dalje je StarCraft 2 najbolja i najpopularnija “perjanica” žanra, svaka novost i svaki tračak nade o potencijalnoj novoj dobroj RTS igri u nama izaziva uzbuđenje i radost da je probamo i testiramo.

Razvoj igre Re-Legion pratimo već neko vreme, ali smo danas i mi ostali zatečeni kada smo videli da je igra iznenada dobila datum izlaska. Kažemo iznenada, jer je objavljen za vikend, a izlazi već 31. januara!

Dakle za manje od nedelju dana između trenutka objave i izlaska, što je mač sa dve oštrice, ali ćemo mi igri svakako dati šansu.

U pitanju je strategija smeštena u futurističkom, distopijskom sajberpank svetu, gde su ljudi upali u kolotečinu apatije, droga i alkohola, potpuno izgubivši motiv i smisao svog mesta u svetu tehnokratske budućnosti. Tu na scenu stupaju raznorazni “propovednici”, koji masama nude utehu i mesto gde će biti prihvaćeni, i tako se rađaju razni kultovi kao frakcije, koji čine i osnovu gejmpleja.

Igru nažalost nismo imali prilike da probamo ranije, tako da o samom gejmpleju vam ne možemo previše reći, ali čim je probamo kada izađe možete očekivati Play!Zine recenziju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top