PC

Resident Evil 2 dobija novi mod igranja nakon izlaska

I dok je naša Resident Evil 2 recenzija još uvek izuzetno sveža, Capcom je već otkrio da će ovaj rimejk legendarne igre dobiti još sadržaja nakon izlaska.

U skladu sa prethodnim novinama koje smo već isporbali u igri, a to su uglavnom kostimi, u narednom periodu nas očekuje klasični outfit za Leona i Kler, koji su kreirani po uzoru na originalne(naslovna slika).

Međutim, glavna novina koja je objavljena je novi mod igranja, nazvan The Ghost Survivors. Ovde ćete moći da dodatno istražujete Racoon City, samo što ćete dobijati poene u zavisnosti od toga koliko ste dobri. Poeni nisu tu simbolike radi, već ih igrači mogu trošiti za kupovinu predmeta u prodavnici. Takođe je otkriveno da će mod igranja biti dostupan za prelaženje sa karakterima koji pre nisu bili dostupni, poput Roberta Kendoa.

Capcom nije otkrio kada će se tačno sav ovaj sadržaj pojaviti, ali je bitno znati da će biti besplatan za sve igrače.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top