PC

Samo jedna Battle Royale igra je zabeležila porast igrača na Steamu prošle godine

Prethodna godina je definitivno protekla u znaku Battle Royale igara te smo tako na Steamu videli ogroman broj naslova u tom žanru, ali je izgleda samo jedna od njih uspela da zabeleži konstantan rast na Valveovoj platformi.

Zahvaljujući sajtu koji beleži broj igrača u mnogim naslovima koji su dostupni na Steamu saznajemo ovaj iznenađujući detalj, a ovde se naravno ne računa Fortnite, koji je dostupan putem Epic Games platforme.

Igra čiji je broj igrača tokom prošle godine rastao je Ring of Elysium, free2play igra iza koje stoji Tencent. Ona je sa krajem 2018. zabeležila porast igrača od 20 procenata, a verovatno će nastaviti da raste i u daljem periodu, pogotovu što je nedavno dodata nova mapa.

Što se tiče drugih Battle Royale igara, PUBG je prošle godine ostao bez 68% igrača, zbog čega su uglavnom krivi i sami developeri, zbog okretanja ka mikrotransakcijama i traljavoj borbi protiv varalica. Hunt: Showdown je ostao bez 86% igrača, a većina drugih(poput Radical Heights, Realm Royale, Cuisine Royale) trenutno gotovo da nema ljudi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top