PC

The Division 2 dolazi na Epic Store, zaobilazi Steam

U sve jačoj borbi koju Epic vodi kako bi privukao korisnike da koriste njihovu platformu za prodaju igara, pored besplatnih naslova na svake dve nedelje, jedan od načina da se zadobiju korisnici jeste i dovođenje određenog broja “velikih” naslova da budu ekskluzivno prodavani na Epic Store.

Do sada su to uspeli sa igrama kao što su Hades, World War Z i poslednja sezona The Walking Dead, ali je danas obelodanjen do sada možda i “najmasniji” dogovor koji je Epic napravio – u saradnji sa UbiSoftom The Division 2 će biti distribuiran preko Epic Store i neće se pojaviti na Steamu.

Ovo je samo uvod u veću saradnju ova dva gejming gigatna, kako je danas najavljeno. Kris Erli iz UbiSofta je rekao da će ubuduće UbiSoft “imati puno poverenje” u ono što radi Epic i da će i sve buduće naslove plasirati preko njihove digitalne prodavnice i da trenutno “nemaju planova za Steam”.

Biće zanimljivo videti kakav će ovo imati uticaj na obe kompanije, ali i na buduće odluke nekih drugih studija da krenu da zaobilaze Steam.

Osim na Epic prodavnici, nove UbiSoft igre ćete i dalje moći da pazarite preko Uplay platforme.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top