Filmovi-Serije

The Witcher serija “i nije baš za dečije oči”, kaže producentkinja serije

Serija rađena po čuvenom serijalu knjiga o vešcu Geratlu se već uveliko sprema za popularnu TV mrežu Netflix, i praktično su već sve kockice sklopljene.

Znamo ko sve vodi stvari i ono što je najvažnije, znamo većinu uloga, računajući tu i onu ključnu, ulogu Geralta koju će izneti Henri Kavil, glumac koj nam je do sada najpoznatiji bio po ulozi Supermena.

Mišljenja o njegovoj adekvatnosti za tu rolu su podeljena, i njegov prvi probni kadar u toj ulozi je podelio mišljenja, ali nam na kraju ostaje da sačekamo seriju i sami iznesemo sud.

Sa snimanjem se već uveliko počelo i glavni vođa projekta, producentkinja Loren Šmid Hisrič (Lauren Schmidt Hissrich), je iznela na Tviteru da kao majka misli da to “definitivno nije nešto što bi dala svom petogodišnjem detetu da gleda”.

Svakako verujemo da Netflix želi da serija ima “poželjan” rejting kako bi molga da se prikazuje i mlađoj publici, ali se iskreno nadamo da će ostati verni onome što čini svet knjiga i igara, a to su brutalan i realan fantazijski svet, prepun nasilja, krvi i seksa, jer inače serija ne bi bila verna sebi i originalnom materijalu.

Svakako jedva čekamo da je gledamo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top