Vesti

Xbox Live Gold – besplatne igre januar 2019.

I Xbox Live Gold pretplatnike očekuje dosta besplatnih igara u novoj godini, a Majkrosoft je poput Sonija doneo dosta zanimljive igre u svoju januarsku ponudu.

Xbox One:

Za pretplatnike servisa sa konzolom trenutne generacije je pripremljen Celeste. Kroz predivne animacije u ovom platformeru ćete proživeti odličnu avanturu. Ova igra će biti dostupna za preuzimanje do kraja meseca, a 16. januara u ponudu dolazi i reli trkačina WRC 6 FIA World Rally Championship.

Xbox 360:

Za Xbox 360 igrače je već dostupna Lara Croft and the Guardian of the Light, avantura popularne heroine u nešto drugačijem formatu u odnosu na onaj na koji smo navikli. Druga igra je i više nego dobri Far Cry 2, koji će biti dostupan od 16. januara.

Bitno je napomenuti još i da su Xbox 360 igre dostupne i za Xbox One putem backwards compatibility.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top