PC

Za običnog “smeška” u Black Ops 4 morate izdvojiti 2 dolara

Otkako se Call of Duty: Black Ops 4 pojavio, odnosno otkako su mikrotransakcije dodate u igru, svedoci smo agresivnog guranja raznovrsnih skinova sa poprilično visokom i besmislenom cenom.

Tako i sada Activision nastavlja sa pohlepom pošto za obični nišan koji predstavlja “smeška” i koji postoji samo u kozmetičke svrhe, trebate izdvojiti 2 dolara.

U nekim igrama postoji opcija da se kozmetički dodaci dobiju i kroz igranje, ali ne i ovde. Za kupovinu ovog smajlića morate izdvojiti samo pravi novac, jer je dostupan samo u zamenu za premijum valutu.

Dva dolara i nisu neka para, ali je potpuno besmisleno tražiti novac za nešto što čak drugi igrači i ne mogu videti da imate, a čak ćete ga i vi jedva videti. Na internetu je otkriveno da je ovakav nišan postojao i u prethodnim Black Ops igrama, gde je bio potpuno besplatan, što je dodatno razbesnelo igračku zajednicu.

Activision se ne oglašava povodom ovoga, već nastavlja da gura svoju praksu monetizacije igre sa besmislenim mikrotransakcijama.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top