PC

Apex Legends sakupio 10 miliona igrača za svega tri dana

Izgleda da je drugačiji pristup u promovisanju novog naslova, koji uključuje angažovanje velikog broja popularnih strimera da igraju datu igru i lansiranje bez ikakve najave, dao odlične rezultate studiju Respawn Entertainment, čiji Apex Legends sa svakim danom postaje sve popularniji.

Ovaj besplatni Battle Royale naslov je u prvih osam sati sakupio milion igrača, a nakon prvih 24h od pojavljivanja i 2.5 miliona, a sada, nakon cela tri dana, saznajemo da se ta cifra popela na čak 10 miliona ljudi koji su napravili nalog da probaju igru.

O popularnosti dodatno govori i to da Apex Legends u jednom trenutku igralo preko milion igrača istovremeno, što je stvarno impresivno za igru za koju do pre nedelju dana nismo ni znali da postoji.

Apex Legends dominira i na Twitchu, gde sa velikim brojem gledalaca i dalje čvrsto drži prvo mesto, po čemu su preteknuti mnogi drugi, stariji naslovi, pa čak i Fortnite. Ostaje samo da pratimo kako će se dalje razvijati igra, a trenutno je ona u odličnom stanju, kao i dokle će trajati njena ogromna popularnost.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top