PC

Battletech je besplatan za igranje tokom vikenda

Battletech je fantastična igra za sve ljubitelje poteznih taktičkih igara, a ako pritom volite džinovske robote, onda je ovo pravi naslov za vas.

Ovo čedo studija Paradox Interactive se pojavilo u aprilu prošle godine, od kada je sakupilo dosta dobrih ocena i pohvala širom gejming zajednice, a sada svako ima priliku da zaigra ovaj naslov.

Igra će biti besplatna za igranje na Steam platformi sve do ponedeljka, 25. februara, popodne, a tokom istog perioda važi sniženje za one koji se odluče da pazare igru, pa to mogu učiniti za svega 24 eura.

Battletech nas vodi u 3025. godinu u smešta nas u sred sukoba velikih dinastija, dok mi kao plaćenici upleteni u sve to moramo kontrolisati džinovske mechove do pobede. Igra zahteva od igrača dosta taktiziranja, održavanja baza, i odabira koje će segmente nadograditi kako bi pobedio u borbi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top