PC

Co-op igranje stiglo u Battlefield V

Battlefield V po pitanju prodaje nije uspeo da ispuni očekivanja developera iz određenih razloga, ali to nije znak da DICE prestane sa razvojem igri, već ovaj studio nastavlja sa aktivnim dodavanjem sadržaja.

Na taj način smo sa novim, februarskim, apdejtom dobili i co-op mod igranja – Combined Arms. Vi i još 3 saborca morate sarađivati kroz 4 različite multiplejer mape sa raznovrsnim misijama za rešavanje tokom borbe sa AI protivnicima, zbog čega smo baš dosta čekali na dodavanje ovog moda igranja. Zajedno sa apdejtom koji je doneo Combined Arms je stigla i dodatna podrška za Nvidia grafičke kartice koje podržavaju ray-tracing tehnologiju.

Uz ovaj apdejt stiglo je i dosta ispravki bagova i problema, a polako se priprema teren i za dolazak velikog Battle Royale moda, kao i Rush multiplejer moda koji je već poznat igračima iz prethodnih Battlefield igara.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top