PlayStation 4

CoD: Modern Warfare Remastered i The Witness predvode ponudu besplatnih igara za PS Plus u martu

Kao i svakog meseca, Playstation Plus pretplatnici dobijaju određene besplatne igre koje mogu preuzeti tokom tog meseca i one im ostaju u vlasništvu dokle god su pretplatnici.

U martu mogu preuzeti dve odlične igre za Playstation 4 konzolu – Call of Duty: Modern Warfare Remastered i The Witness.

Modern Warfare je popularna igra iz dobro poznatog Call of Duty serijala koja je pre par godina ugledala svetlost dana i na trenutnoj generaciji Playstation uređaja sa osveženom grafikom i brojnim poboljšanjima, gde od najbitnijih ubrajamo prolepšane brkove kapetana Prajsa.

Druga igra u ponudi je odlična zagonetalica, koja igrače vodi na prelepo tropsko ostrvo. Igrači će morati dobro da mućnu glavom kako bi rešili svaku od genijalnih zagonetki koje The Witness poseduje.

Obe igre će biti dostupne za preuzimanje od 5. marta, a podsećamo vas da od ovog meseca u besplatnoj PS Plus ponudi više nema naslova za PS3 i PS Vita.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top