PC

Creative Assembly potvrdio da radi na novoj pucačini

Za Creative Assembly ste verovatno čuli ako ste imali prilike da zaigrate fantastični Alien Isolation, a i verovatno ste čuli nedavno za ovaj studio kada se govorilo o Alien: Blackout, ali je to ipak bila u pitanju mobilna igra.

Ovaj studio je sada objavio da radi na nečem potpuno novom, i da je u pitanju pucačina iz prvog lica(FPS). Nije otkriveno o kojoj je igri reč, ali je studio na Twitteru objavio da su pozvali Nila Blumkampa da lično “baci” pogled na razvoj ovog misterioznog naslova.

Blumkamp je filmski režiser koji stoji iza hitova kao što su Distrikt 9, Elysium, Chappie i mnogi drugi, pa tako verovatno znate da on poseduje prepoznatljivi umetnički pravac. Iako nije otkriveno da li je u pitanju nešto više od prostog prikazivanja projekta, mi se svakako ne bismo bunili da on učestvuje u produkciji igre.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top