PC

Devil May Cry 5 dolazi 2 meseca kasnije, ako je verovati sajtu SteamDB

Po prvobitnim najavama, najnovija igra u Devil May Cry serijalu se treba pojaviti početkom marta, ali sajt SteamDB daje nešto drugačiju informaciju.

Na ovom sajtu koji skladišti informacije sa Steam platforme, stoji da Devil May Cry 5 dolazi zapravo dva meseca kasnije, 7. maja, umesto 8. marta. Zvanične objave od strane izdavača, kompanije Capcom, još uvek nema.

Pretpostavlja se da će odlaganje važiti samo za PC verziju, jer ona još uvek nije dobila demo, dok konzolne verzije uskoro dobijaju i drugi demo po redu, ali čekamo na zvaničnu potvrdu da će DMC 5 stvarno biti odložen.

Ako se odlaganje i ostvari, ostaje da vidimo da li će Epic Games uspeti da otme i ovu igru sa Steama, kao što je nedavno Metro: Exodus.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top