PC

Igra u kojoj igrate kao nadrndana guska dolazi kasnije nego očekivano

Video igre imaju tu moć da nas odvedu na razna mesta i stave u razne uloge heroja, ili u ovom slučaju guske.

Igra koja je i bez zvaničnog imena, Untitled Goose Game, pre nekoliko meseci poprimila dosta pažnje je baš ova u kojoj igrate kao nadrndana guska koja ima zadatak da upropasti živote stanovnika inače mirnog mesta.

Ova igra se prvobitno trebala pojaviti početkom ove godine, ali je sada iz studija House House stigla objava da će zbog nepredviđenih stvari izaći kasnije nego što je planirano.

U ulogu guske ćemo moći da uskočimo tek negde krajem ove godine, što i nije preterano veliko odlaganje, ali svakako moramo da se strpimo dok ne dobijemo priliku da zaigramo ovaj simpatični naslov.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top