Mobile

Izlazak Mario Kart Tour pomeren za leto ove godine

Dolazak nove trkačine iz kompanije Nintendo sa Mario temom, ali ovaj put za mobilne telefone, je pomeren pa je tako nećemo igrati ove zime.

Umesto toga, Mario Kart Tour dolazi krajem leta ove godine na iOS i Android, a kao razlog za pomeranje izlaska je navedeno da treba još vremena kako bi igra bila u dobrom stanju i kako bi postojala solidna podrška u vidu dodatnog sadržaja.

O ovoj igri se zapravo zna jako malo, pa čak u ovom trenutku nemamo ni gejmplej trejler. Pretpostavljamo da će trkačina biti odrađena u duhu Super Mario Kart 8, sa svim poznatim karakterima iz ovog univerzuma za volanom

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top