PC

Loot kutije stižu u Call of Duty: Black Ops 4

Jedna od najgorih praksi u gejming industriji u prethodnih par godina neće zaobići ni Call of Duty: Black Ops 4, jer ih Activision dodaje u igru 4 meseci nakon njenog izlaska.

Mikrotransakcije su takođe naknadno dodate kako bi se izbegle kritike po izlasku i pokupile što bolje ocene, a sa njihovim dolaskom su se pojavile neke stvarno besmislene ponude koje su od igrača tražile par dolara za prostog smajlija na pušci, pa tako znamo šta da očekujemo i od loot kutija.

Loot kutije se mogu otključavati putem igranja multiplejer modova, ali se naravno mogu i kupiti, a za sada će se u njima dobijati samo kozmetički dodaci, dok uvek postoji opcija dodavanja i stvari vezanih za gejmplej.

Mnogi igrači su besni zbog naknadnog dodavanja loot kutija u igru koja već vrvi od mikrotransakcija uz činjenicu da se prodaje po punoj ceni, te stoga ostaje da vidimo u kojem će smeru Activision nastaviti da ide i šta će još dodati u Black Ops 4 kojeg igrači masovno napuštaju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top