PC

Nakon uspeha igre, kreator rešio da vrati novac svima koji su ga podržali preko Patreona, i to duplo!

Možda ste čuli, a možda i niste, za igru Rise to Ruins, koja se na Steamu u Early Access fazi nalazi  još od 2014. godine.

U pitanju je “simulator sela”, menadžerska igra gde vi u osnovi razvijate i širite svoje srednjovekovno fantazijsko selo i branite ga od nedaća. Igra kombinuje elemente menadžerskih simulacija, strategija u realnom vremenu, te Tower Defense i Survival igara. Inspirisana je klasicima kao što su Towns, Settlers, Gnomoria, Banished i Dwarf Fortress.

U pitanju je jako simpatična igra koju publika voli, što možete i videti po pozitivnim kritikama, a izgleda da je poslednjih šest meseci igra bila u posebno dobroj i uzlaznoj putanji, sa nikada više igrača i prodaje.

Zbog toga je tvorac igre, Rejmond Doer i njegov studio SixtyGig Games, rešio da vrati duplo sav novac koji su ljudi uložili u njega proteklih šest meseci preko platforme Patreon. Dakle, ako je neko recimo mesečno davao 10 dolara podrške, odnosno 60$ ukupno za šest meseci, Rejmond će mu vratiti 120!

Kako kaže, igra je trenutno u odličnom položaju i sa prihodima može da živi sasvim komforno i plus da ima “fond za crne dane”, ako studiju krene loše. Zbog toga želi da se zahvali svima koji su ga tokom šest meseci podržali na Patreonu, duplim vraćanjem para.

Koliko god da su u pitanju male ili velike pare, opet je u pitanju ničim izazvan i neverovatno lep gest, tako da nam ostaje samo da mu skinemo kapu. Ovako se brine i fanovima, i tako se i kupuje poverenje publike.

Ukoliko vas igra možda interesuje, pogledajte njenu Steam stranicu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top