PC

Nemački GameStop kupcima polovnih Playstation kontrolera poklanja Fallout 76

Da prodaja najnovijeg Bethesdinog promašaja ne ide dobro znamo već od ranije, a sada to pokazuju i prodavnice video igara, koje pokušavaju da se nekako otarase kopija Fallout 76.

Nemački GameStop je došao na ideju da Fallout 76 poklanja kupcima polovnih kontrolera za Playstation, i tako se eventualno reši igre sa lagera.

Ne znamo koliko su polovni kontroleri u Nemačkoj popularni, ali je sigurno da im cena nije preterano visoka pa ovo još jedan pokazatelj koliko je Fallout 76 igra koja je zakazala na svakom polju.

Bethesda pokušava da ispravi svoju grešku ali joj to ne ide od ruke, jer je novi apdejt zajedno sa ispravkama vratio i stare probleme.

Pitamo se da li će ova GameStop-ova akcija privući korisnike ili ih naterati da se predomisle…

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top