Nintendo Switch

Otvorena beta za Trials Rising stiže 21. februara

Ubisoft je tokom svih ovih godina čvrsto prisvojio praksu kojom pre svaki izlazak svoje igre održava razna testiranja u vidu zatvorenih i otvorenih beta, u kojima je cilj testirati stabilnost klijenta i servera, ali i otkriti nekoliko problema i bagova koji su promakli.

Tako nas uskoro i u vratolomnom Trials Rising očekuje beta testiranje otvorenog formata koje je besplatno za sve.

Otvorena beta važi za sve platforme na kojima će se pojaviti ova igra(PC, PS4, Xbox One, Switch) i trajaće od 21. do 24. februara.

U pogledu sadržaja, igrače očekuje 18 nivoa sa različitim nivoima težine za kompletiranje u solo maniru, a moguće je i multiplejer takmičenje, kao i igranje u vidu co-op misija, gde dva igrača kontrolišu jedan motocikl.

Ubrzo po završetku testa, već 26. februara, Trials Rising stiže na police, a ispod možete videti šta je planirano za igru nakon izlaska.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top