PC

Pogledajte mod koji od Mr. X u Resident Evil 2 pravi Mister Olimpija

Mnogi moderi svoje modove prave kako bi igranje raznih igara učinili boljim, lakšim, zanimljivijim, lepšim… generalno dakle, koriste svoje vreme kako bi pomogli ljubiteljima neke igre da njihovo igračko iskustvo se podigne na jedan viši nivo ili da prosto uradi neke stvari koje sam developer nije.

Ipak, tu je i ona druga velika grupa modera, a to su oni koji žele da pomeraju granice i dobro se zabave usput, praveći novi sadržaj koji je potpuno otkačen, pogotovo u kontekstu same igre za koju je pravljen.

Takav je i ovaj “seksi” mod za odlični Resident Evil 2 rimejk, koji od najstrašnijeg zombija u igri iz mrtve utvare pravi seks mašinu, koja vas sa savršenim pločicama, u tangama i japankama juri kroz policijsku stanicu, sa sve rejbankama, naravno.

Mod izgleda urnebesno, i propisno smo se nasmejali kada smo gledali snimke kako ga testiraju, i kako sve to izgleda, možete i sami pogledati ispod:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top