PC

Pomeren datum izlaska za Total War: Three Kingdoms, stiže par meseci kasnije

Creative Assembly već duže vremena sprema najnoviju iteraciju u Total War serijalu koja nas vodi na daleki istok u period nastanka jedne od najmoćnijih imperija tadašnjeg vremena, ali izgleda da je ovim developerima potrebno još vremena.

U najnovijoj objavi koja govori o razvojnom putu kroz koji prolazi Total War: Three Kingdoms, Creative Assembly ističe kako su dosta dugo vremena radili na ovoj igri i da ona donosi neke revolucionarne novine u serijal, ali im je potrebno dodatno vreme kako bi one bile ispolirane i kako bi funkcionisale bez problema za igrače.

Na taj način ćemo Total War: Three Kingdoms dobiti 23. maja, a developeri se nadaju da igrače neće mnogo oštetiti dodatno vreme koje će oni iskorititi za poliranje igre.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top