PC

Predstavljen sadržaj koji će The Division 2 dobiti u narednih godinu dana

Sa početkom otvorenog beta testiranja, kompanija Ubisoft je rešila da ozvaniči koji će sve sadržaj The Division 2 dobijati u narednih 12 meseci kroz ustaljenu praksu live-service održavanja, i to potpuno besplatno.

Prvi sadržaj koji će igra dobiti ubrzo nakon izlaska je nova regija i utvrđenje koje drži nedavno predstavljena organizacija Black Tusk, i koje će predstaviti pravi izazov za igrače. Potom sledi operacija Dark Hours koja po prvi put uvodi mod igranja za do 8 igrača koji moraju imati uigranu koordinaciju.

To je to što se tiče sadržaja koji dolazi ubrzo nakon 15. marta, datuma kada je zakazan izlazak igre. Kroz leto, jesen i zimu ove godine igrače očekuju 3 epizode koje sa sobom donose nove delove priče, teritorije i PvE i PvP modove igranja, i specijalizacije.

Dolazak treće epizode neće biti kraj sadržaju već igrače očekuje još više sličnih novina u narednim godinama.

I pored toga što je sav nadolazeći sadržaj besplatan, igrači koji kupe Year 1 Pass dobijaju pristup tom sadržaju nedelju dana pre ostalih igrača.

Sve novine možete videti u zvaničnom videu ispod.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top