PC

Prva sezona u Apex Legends počinje u martu, razmatra se dodavanje solo i duos modova

Apex Legends beleži i više nego odličan start sa multimilionskim auditorijumom nakon svega par dana, a developeri nisu zatečeni tom popularnošću, već uveliko planiraju novi sadržaj.

Tako saznajemo da će prva sezona, koja poseduje sličan sistem kao u Fortnite, doneti dosta novog sadržaja koji će biti dostupan samo kupcima Battle Pass-a za tu sezonu, a tu spadaju skinovi za karaktere kao i dodatna kozmetika. Trenutno nije poznato koliko će prvi Battle Pass koštati, već će to biti objavljeno pred početak prve sezone, koji je zakazan u martu.

Respawn Entertainment ima isplaniranu čitavu godinu sadržaja, pa tako znamo da u drugoj sezoni, koja počinje u junu, očekujemo novu legendu, a kasnije i novo oružje i loot.

Ono o čemu se dosta govori, a što trenutno nije sasvim poznato je dolazak međuplatformskog igranja za sve, kao i dodavanje solo i duos modova igranja, za koje je nedavno navedeno da se njihovo dodavanje intenzivno razmatra zbog potražnje od strane igrača.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top