PlayStation 4

Red Dead Redemption 2 prodat u preko 23 miliona primeraka

Red Dead Redemption 2 je još pre izlaska pokazivao da će biti izuzetno kvalitetna igra koje će nositi tone sadržaja, a po izlasku je zabeležila veliko interesovanje i dobila je prilično visoke ocene od strane kritičara.

Izdavač igre, i vlasnik studija Rockstar Games, je sada objavio rezultate prodaje iz prethodnog kvartala u kojima je otkriveno da je glavni izvor profita upravo bio Red Dead Redemption 2 koji je do sada prodat u preko 23 miliona kopija.

Red Dead Redemption 2 je zabeležio odlične rezultate iako je dostupan samo za konzole, dok PC publika i dalje očekuje neku objavu da će se ovaj vestern pojaviti i na njihovoj platformi, što bi svakako doprinelo još većoj prodaji.

Red Dead Online takođe donosi lepu zaradu developerima, pošto su čelnici objavili kako u multiplejer komponenti igre uživa dosta veliki broj igrača, koji ujedno i ulažu dodatni novac kroz mikrotransakcije, što dodatno doprinosi velikoj zaradi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top