PC

Space Engineers konačno ima datum izlaska iz Early Accessa

Opšte je poznato da igre umeju da provedu i po više godina u Early Access odeljku na Steamu dok developeri ne kompletiraju njen razvoj i reše da izdaju tu famoznu 1.0 verziju.

Space Engineers je jedna od igara koja se može pohvaliti time da je pola decenije provela kao Early Access igra, i tokom tog perioda je pretrpela ogroman broj promena i novina.

U stilu stalnog evoluiranja, ni dolazak 1.0 verzije neće proći tek tako, već studio Keen Software za 28. februar, što je zakazani datum izlaska, najavljuje velike promene u survival sistemu igre, koje će je načiniti kompletnijom nego što je do sada bila.

Za izlazak su u planu dodavanja novih motora, turbina, novog sistema progresije za sveže igrače, kao i novi izazovi za igrače koji će se povećavati kako vreme bude odmicalo, što znači da će studio nastaviti sa ažuriranjem igre i nakon izlaska.

Čekamo 28. feburar da ponovo nakon dugo vremena uskočimo u ovaj naslov, a šta sve developeri imaju isplanirano možete pogledati na ovom linku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top