Mobile

Super Mario je u ulozi doktora u novoj igri za mobilne telefone

Osim toga što donosi gomilu igara na svoju Switch konzolu, kompanija Nintendo radi na sve većem broju igara za tržište mobilnih telefona.

Nedavno smo čuli da je Mario Kart Tour odložen za leto, a sada nam sa istoka stižu vesti da će Super Mario biti u ulozi doce u nadolazećoj mobilnoj igri.

Igra će nositi naziv Dr. Mario World i biće besplatna za igranje sa mikrotransakcijama. Trenutno nema detalja o tome kakav nas gejmplej čeka, ali ako se očuva gejmplej iz Dr. Mario igre sa početka 90-ih godina, onda ćemo se u stilu tetris igara boriti protiv virusa.

Dr. Mario World možemo očekivati početkom leta ove godine za Android i iOS.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top