PC

The Division 2 donosi mogućnost pravljenja klanova

Kompanija Ubisoft je rešila da otkrije još detalja o tome šta nas očekuje u The Division 2 15. marta, kada igra postane dostupna.

Nakon otkrivanja opasne organizacije zvane “Crna Kljova”, red je došao da se upoznamo da sistemom klanova.

Igrači će tokom progresije kroz glavnu priču doći i do opcije da naprave klan, ili da se pridruže jednom. Svaki klan će podržavati do 50 igrača koji mogu imati maksimalno 4 karaktera u njemu.

Kada se pridružite jednoj takvoj zajednici, tokom daljeg igranja ćete sakupljati klansko iskustvo koje vi i ostali članovi koristite za zajedničko napredovanje i otključavanje dodatnh pogodnosti. Klan će imati različite opcije za komunikaciju kako bi igrači uvek imali sveža obaveštenja o aktivnostima  i napretku. Svaki klan će imati svoje utvršenje locirano u istočnom krilu Bele kuće, gde će se igrači okupljati i dobijati bitne informacije o klanu i njegovim aktivnostima.

Pročitajte još: The Division 2 Beta utisci

Kako klan bude napredovao tako će se otključavati sve vrednihe nagrade, a u tome će im pomoći takozvani projekti koji su predstavljeni kao neka vrsta nedeljih izazova.

Što se tiče osnivanja klanova, potrebno je minimum 4 igrača da bi se klan osnovao i onda se on može podesiti da bude otvoren, “po pozivu” i privatan, u zavisnosti od načina na koji žele da se dobijaju novi članovi. Kada je u pitanju pridruživanje, igrači mogu da biraju na osnovu lokacije klana, aktivnosti, jezika, atmosfere, a po pridruživanju zauzimaju poziciju regruta, dok kasnije mogu napredovati do agenta i poručnika, dok je titulu komandanta nosi vođa klana.

Sve ovo zvuči veoma uzbudljivo za igrače koji vole da se okupljaju u manje zajednice i da uvek imaju koga da pozovu u pomoć kada se nađu pred nekim teškim delom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top