PC

U narednih nedelju dana možete pozvati prijatelje da besplatno igraju Sea of Thieves

Ako posedujete Sea of Thieves i uživate u piratskim avanturama koje vam tamošnji svet pruža, a nemate društvo sa kojim biste sejali strah i trepet po uzburkanom moru, onda će ovo biti sjajne vesti za vas.

Tokom prvog izdanja emisije Inside Xbox za ovu godinu, studio Rare je objavio da će od danas, 6. februara, pa u narednih nedelju dana, sve do 13. februara, igrači moći da pozovu svoje prijatelje da im se besplatno pridruže i igraju sa njima.

Igrači mogu pozvati do tri prijatelja putem specijalnih kodova, koji im omogućavaju da preuzmu igru, ali i da je eventualno kupe sa 35% popusta. U susret naletu novih igrača Rare je blago izmenio igru tako da bude dosta lakša i primamljivija tek došlim piratima, sa novim nizom uzbudljivih aktivnosti u Sea of Thieves svetu.

Bitno je napomenuti da je sada potrebno ponovo iznova preuzeti Sea of Thieves, zbog promena u klijentu, te igra nakon toga neće zauzimati toliko prostora na hard disku.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top