PC

Uskoro nam stiže Titanfall Battle Royale igra

Iako su prethodne glasine upućivale na to da Respawn Entertainment novu igru u Titanfall serijalu donosi tek na jesen, izgleda da ćemo u nešto sa sličnim receptom uskočiti već početkom nedelje.

Naime, na internetu su se nedavno pojavile informacije da su Electronic Arts i Respawn Entertainment pozvali šaku odabranih strimera da probaju igru zvanu Apex Legends.

Otkriveno je da će igra biti smeštena u Battle Royale žanru i posedovaće free2play model, sa kozmetikom i mikrotransakcijama. Što se tiče gejmpleja, rečeno je da u jednom meču učestvuje do 60 igrača, podeljenih u 20 timova od po troje, sa prisutnim sistemom klasa. Oni koji su prisustvovali prezentaciji igre su izjavili kako im se svidela.

Navodi upućuju još i to da će Apex Legends izaći već predstojećeg ponedeljka, 4. februara, u vidu iznenađenja za PC, PS4 i Xbox One.

Battle Royale naslova možda stvarno ima dosta, i razumljivo je da su mnogima i dojadili, ali ovaj naslov ima potencijala da donese nešto novo i dobro igračima, pogotovu ako bude posedovao mehanike iz nesrećnog Titanfall 2.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top