PlayStation 4

Anthem izaziva ozbiljne probleme sa konzolama, igrači traže novac nazad

I pored održanih raznih beta testiranja i izdavanja brzih ispravki, Anthem stvara dosta problema igračima na svim platformama, dok su deblji kraj izvukli oni na konzolama.

Konzolaši se susreću sa različitim bagovima koji dovode do pucanja igre i do nekoliko puta tokom igranja, ali da stvar bude gora bag dovodi i do toga da se konzole pregrevaju i u potpunosti ugase, nakon čega se u nekim slučajevima nisu palile i po 20 minuta.

Igrači su otkrili da je situacija ista na svim modelima konzola, čak i onim jačim, a navedeno je da nije do prašine ili problema sa hardverom, već da upravo Anthem izaziva probleme, dok je sa drugim igrama sve normalno.

Da stvar bude gora, ovo nije slučaj sa malim brojem igrača, već se po objavama na Redditu može zaključiti da veliki broj ljudi ima isti problem.

Dok zvaničnog odgovora iz studija Bioware i dalje nema, mnogi traže povraćaj novca jer im ne treba igra koja ugrožava konzole, a navodno je Soni počeo da vraća novac svim igračima koji ga zatraže nazad bez ikakvih pitanja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top