PlayStation 4

Bag otvorio sezonu lova na pume u Red Dead Online

Ukoliko igrate ili bar pratite situaciju oko Red Dead Online, verovatno znate da stvari baš i ne idu kako treba i da su igrači generalno nezadovoljni sa onime što je Rockstar do sada uradio.

Singlplejer, odnosno Red Dead Redemption 2, i dalje ostaje jedno od najvećih remek-dela koje smo imali prilike da igramo u istoriji igara, ali mnoge loše odluke kada je u pitanju Red Dead Online, izgleda mogu da koštaju igru uspeha na duže staze, i generalno se odnosi na veoma lošu ekonomiju u igri i prosto manjak zanimljivog sadržaja.

U međuvremenu, igrači se snalaze kako znaju i umeju, i jedan od smešnijih gličeva koji su počeli da zloupotrebljavaju je mogućnost da se pume reprodukuju u nedogled i tako se pred mesarima u gradovima vidi tona mrtvih pumi koje igrači donose da prodaju. Ovo je neki vid protesta igrača protiv Rockstara, koji je sa poslednjim patchom učinio da lov u igri bude još veći grajnd nego što je trenutno, i zato se sada igrači okreću zloupotrebi.

Rockstar za sada nije odgovorio kaznama na ovo, ali nadamo se po igrače i samu igru da će prosto popraviti ekonomiju i omogućiti igračima da na normalan način zarade od lova, i tako ne moraju da prvom mestu da se uopšte okreću gličevima.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top