PC

Battlefield V u narednim mesecima dobija nove mape i modove igranja

Odnedavno je Battle Royale mod igranja za Battlefield V postao dostupan svim igračima, a developeri su uz sve to rešili da otkriju i koji ih sadržaj očekuje u narednim mesecima.

U zvaničnom blogu na sajtu Electronic Artsa stoji da nas u aprilu čekaju nove misije za Combined Arms odeljak, maj je mesec u kojem dobijamo novu mapu, a jun će doneti Outpost mod igranja.

Mapa nosi naziv Mercury i vodi nas na predivne obale Mediterana, dok je Outpost mod sa ciljem da igrači kroz igranje sakupe što više vojnika kako bi izdržali do kraja. Uz sve to su najavljene i varijacije modova, kao što su Grind i Fortress.

Sadržaj koji će doći krajem juna i do kraja leta se ogleda u dosta manjim modovima igranja, 5v5 formata, sa manjim teritorijama, poput nove mape zvane Marita.

Jesen ove godine će doneti i peto poglavlje simbolično zvano Awakening the Giant, u kojem nas očekuju novi front ratovanja koji je vezan za Pacifik.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top