Nintendo Switch

Castle Crashers Remastered najavljen za PS4 i Switch

Simpatična beat em up igra koja se pojavila pre oko 10 godina, Castle Crashers, sada se ponovo vraća, ali u vidu remastera za Switch i Playstation 4 konzole.

Ovo izdanje igre će se dosta razlikovati od onog remastera koji se pojavio pre par godina za Xbox One konzolu, jer nas sada očekuju mnoga poboljšanja i igra koja maksimalno koristi pogodnosti koje pruža Switch.

Castle Crashers Remastered će se pojaviti ovog leta za spomenute uređaje, a nadamo se da će kasnije ugledati svetlost dana i na ostalim.

Iako je ovo većinu obradovalo, mnogi ipak žele nastavak igre a ne remaster, a to je zato što studiju Behemoth treba dodatno vreme da naprave dostojnu igru koja će biti znatno unapređena i inovativna u odnosu na original.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top