PC

Cities: Skylines prodat u preko 6 miliona kopija

Jedna od najpoznatijih city-bulding igara ove decenije, Cities: Skylines, danas (10. mart) proslavlja četiri godine od izlaska.

U to ime Paradox je u petak izbacio blog post u kome nam iznosi gomilu zanimljivih činjenica oko igre, od koje se svakako izdvaja ova koju vidite u naslovu. Ova igra u četiri godine svog postojanja prodata u zaista sjajnih preko 6 miliona kopija. Doduše, često je bila i na velikim popustima, ali to je opet sjajna brojka za ovakav tip igre.

Izgrađeno je skoro 40 miliona gradova, a ukupna populacija tih gradova je neverovatnih 2 185 317 000 000 (preko dva BILIONA!)

Mi igri čestitamo rođendan, a još neke druge zanimljive brojke, pročitajte u zvaničnom blogu povodom 4. rođendana.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top