PC

CoD: Modern Warfare 4 navodno bez Battle Royale moda

Pre oko godinu dana je dosta intrigantna vest bila da će Call of Duty: Black Ops 4 biti prva igra u dugogodišnjem serijalu pucačina koja dolazi bez singleplejer kampanje.

A sada, izgleda da Battle Royale neće biti deo ovogodišnje Call of Duty igre, za koju se već uveliko priča da je Modern Warfare 4.

GamingIntel je na osnovu izvora bliskih izdavaču i razvojnom studiju saznao da MW4 čekaju velike promene.

Prva je spomenuti izostanak Battle Royale moda, a druga je to da neće više biti Specialists klasa, pa samim tim i karaktera koji nose određena oružja i sposobnosti. Klase su bile meta kritike velikog broja igrača pa će biti pravo osveženje videti da svako može birati svoj loadout i uskočiti u bitku.

Pošto nema Battle Royale moda, Infinity Ward će se fokusirati na povratak singlplejer kampanje, prefinjeniji multiplejer, kao i kooperativni mod igranja, o kojem se trenutno ne zna puno.

GamingIntel je dosta puta otkrivao stvari vezane za Call of Duty igre i većina se ispostavila tačnim, tako da stvarno očekujemo novi CoD bez Battle Royale moda, ali kao i uvek očekujemo zvaničnu potvrdu.

Razloga za izostanak ovog moda je mnogo, a jedan od njih može biti to da će Activision dalje održavati Blackout, pa čak ga i eventualno načine besplatnim, ako je verovati drugim glasinama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top