PC

Cyberpunk 2077 će biti na E3 2019

Ako ste kojim slučajem mislili da ćemo morati još dugo da čekamo dok ne dobijemo neke spektakularne informacije vezane za Cyberpunk 2077, bez brige jer je CD Projekt Red potvrdio da će igra biti predstavljena na E3 sajmu.

Cyberpunk 2077 će verovatno biti deo prezentacije neke od većih izdavača, kao što je prošle godine bio deo Majkrosoftove, a od novina očekujemo dosta zapravo, ali pre svega konačni datum izlaska.

Cyberpunk 2077 je prošle godine na E3 sajmu predstavljen fantastičnim trejlerom koji nas je konačno upoznao sa izgledom Night City-ja u kojem ćemo verovatno utrošiti na stotine sati, a koji mesec nakon prikazanog trejlera smo dobili i 50 minuta gejmpleja, prethodno prikazanog samo iza zatvorenih vrata.

E3 2019 se održava 11-13. juna i gomila developera se već uveliko sprema za taj sajam, a već se šuška da Majkrosoft sprema najavu dve nove konzole, dok Sony preskače E3 u korist svojih događaja koji dolaze krajem godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top