PlayStation 4

Death Stranding možda ne izađe kada je planirano

Jedna od igara koju jedva čekamo da zaigramo i za koju se nadamo da će izaći tokom ove godine je svakako Death Stranding, na kojem radi legendarni Hideo Kodžima i Giljermo del Toro, sa bogatom glumačkom postavkom.

Međutim, od Kodžime su nedavno stigle malčice zabrinjavajuće vesti(što se datuma izlaska tiče) kada je u pitanju razvoj igre. On je u intervjuu za jedan japanski sajt otkrio da Death Stranding malo zaostaje po pitanju planiranog rasporeda, pa samim tim i datuma izlaska.

Kodžima uverava da taj zaostatak nije veliki i to opravdava open-world prirodom igre, gde je potrebno stalno raditi na poboljšanjima i testirati ista.

Ovo može značiti da će Death Stranding stići nešto kasnije nego što je Kojima planirao, a ako se desi, to svakako neće biti preveliki zaostatak. Koliko god da je razočaravajuće, bolje je da developeri iskoriste dodatno vreme da pruže što savršeniji Death Stranding.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top