PC

Dizni vraća Lucasfilm Games u život

Nekako nismo očekivali da ćemo ponovo videti ime Lucasfilm na omotu neke video igre, nešto što nekada beše se ponovo vraća u naše živote.

Dizni je objavio da u život vraća Lucasfilm Games, kompaniju prethodnika LucasArtsu.

Lucasfilm Games će se direktno baviti produkcijom videom igara baziranih na Star Wars, Indiana Jones i mnogim drugim franšizama, pošto se u oglasima za posao navodi da se traže ljudi koji će raditi na interaktivnim proizvodima i koji se razumeju u najpopularnije “prakse” u industriji. Ovo znači da nas očekuje i nešto više od prostih avantura po kojima je ovaj studio postao popularan.

Da li je do ovog poteza dovelo Diznijevo nezadovoljstvo zbog loših Star Wars igara koje izdaje Electronic Arts, ili jednostavno mnoge žele da vrate u detinjstvo, trenutno nije tačno poznato, ali svakako radujemo i sa nestrpljenjem očekujemo igre ovog studija.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top