Filmovi-Serije

Dobijamo Dragons Dogma anime seriju

Dok se mnogi fanovi nadaju novom nastavku u Dragon’s Dogma serijalu, Netflix i Capcom su najavili anime seriju baziranu na ovoj igri.

Radnja će se odigravati u ovom univerzumu i sa sličnim zapletom, gde ćemo pratiti čoveka u potrazi za osvetom nad zmajem koji mu je ukrao srce, a na tom putu će se susresti sa brojnim drugim demonima.

Netflix će se za produkciju ove anime serije konsultovati sa samim kreatorima Dragon’s Dogme, a za izradu animacije su zaduženi crtači studija Sublimation.

Iako Capcom još uvek ne govori ništa o novoj Dragon’s Dogma igri, on je nedavno doneo odlične naslove igračkom auditorijimu, kao što je RE2 Remake i DMC V, pa tako znamo da će i eventualni nastavak u ovom serijalu biti kvalitetna zabava.

Datum kada će serija izaći trenutno nije poznat.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top