PC

Epic Games predstavio koja unapređenja čekaju prodavnicu u narednih 6 meseci

Epic Games prodavnica od samog početka nije imala mnogo preko potrebnih funkcija, tek nedavno je dobila search bar,i u tom pogledu dosta zaostaje za glavnim konkurentom, Steam platformom.

Ova kompanija je konačno objavila listu planiranih novina koje će EGS dobiti u narednih šest meseci. Prema objavi na sajtu Trello, u naredna tri meseca možemo očekivati da dobijemo pretragu igara po žanru i tagovima, poboljšani oflajn mod, čuvanje podataka u cloudu i redizajn.

Za 4 do 6 meseci od ove objave, igrači mogu očekivati da EGS postane bogatija za recenzije korisnika, liste želja, stranice sa novinama o igrama, dodatne režime plaćanja i praćenje vremena u igrama. Za period dalji od 6 meseci se govori od dostignućima, društvenoj komponenti i funkcije dodavanja igara u korpu.

Ovo je dobar smer u kojem EGS ide, a verovatno je da ćemo do dolaska svih ovih funkcija videti još dosta ekskluziva na ovoj platformi, ali moramo imati u vidu da se Steam neće tako lako predati.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top