PC

GameGuru je besplatan na Steamu

Vikend je period tokom kojeg je najveća šansa da se naleti na nešto besplatno i dobro za sve igrače, a i sada je isti slučaj.

Na Steamu sve do 18. marta možete besplatno preuzeti kreator igara GameGuru.

GameGuru vam dozvoljava da sami i na veoma lak način kreirate sopstveni svet i igru kroz upotrebu prostih alatki, koje sa druge strane imaju širok spektar pa je mašta igrača jedino ograničenje. Tu je naravno i par nivoa koje možete odigrati kako biste se bolje upoznali sa svetom.

Nije potrebno poznavanje nikakvog programskog jezika, već samo volja i mašta, a igrači mogu provesti nekoliko minuta ili bezbroj sati u kreiranju svoj savršenog sveta i igre, a najbolje od svega je što tu napravljenu igru možete slobodno prodati.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top